Inspiratie

 

Ik ben dol op van die blaadjes van supermarkten: Boodschappen (mijn favoriet!), Hallo Jumbo, Allerhande. Dat vind ik heerlijk leesvoer! Na een aantal keer doorbladeren scheur ik de recepten die me aanspreken eruit en die bewaar ik in een knipselmap. Ik vind ’t ook heel lekker om gewoon door mijn kookboeken te bladeren, daar haal ik natuurlijk ook inspiratie uit. Zoals je aan mijn kookboekenkast kunt zien ben ik dól op Jamie Oliver. Ik zoek zijn recepten ook vaak gewoon met google op, omdat ik vaak niet meer precies weet in welke van zijn boeken ik dat ene recept dat ik wil gaan maken had gezien. 

Hieronder wat links van websites en blogs die ik af en toe bezoek:

Jamie Oliver
De Vegetariër
24 Kitchen
Food and friends
Hallo Jumbo
Boodschappen (magazine)
Allerhande
Kookschriften AH
Kookschrift Ria Olivier
Brenda kookt
Dooreten

Gewoon wat een studentje ’s avonds eet
Lekker eten met Marlon
Bonapetit
Indiaas koken
Leuke geit

Qua hardlopen (en afvallen) is Katie van Runs for Cookies een groot voorbeeld. Ze is meer dan 50 kilo (125 pounds) afgevallen door te gaan hardlopen. Ze blogt niet alleen over hardlopen en haar gewicht, maar over alles wat haar bezig houdt.

Dankzij het Level 7 programma van Margriet Spijksma heb ik eindelijk de stap durven zetten om dit blog te beginnen. Ik kon zóveel redenen bedenken om het niet te doen: er zijn al zoveel food-blogs, wie zit er nou op míj te wachten, zó culinair ben ik nou ook weer niet, wat nou als…? Maar uiteindelijk doet dat er allemaal niet toe. Ik hou gewoon van eten! En dat is het aller-aller-alle-belangrijkste!