Wereldkaart

door | 24 feb 2019 | [gesponsord]

Ik kreeg een mailtje of ik interesse had in een samenwerking? Ik mocht een grote wereld kaart van de canvascompany op canvas uitzoeken. Gratis, als ik een blogje over hun site zou schrijven. Ik had blijkbaar al eerder een mailtje hierover gehad, maar die had ik helemaal over het hoofd gezien. In de titel stond “Voor jou” en “GRATIS”, dus die had ik niet eens geopend omdat ik dacht dat het spam was. Maar ze mailden me dus nog een keer. In eerste instantie dacht ik: Eh ja, maar wat heeft een wereld kaart nou met IkHouGewoonVanEten te maken??? Ja, nou niet zo veel, natuurlijk. Maar er is weinig nodig om mij tóch weer aan eten te laten denken. En via “wereldkeuken” ging ik er dus wel door mijmeren wélke keuken ik nou eigenlijk het lekkerste vind? En dat er nog heel veel keukens zijn die ik eigenlijk niet eens ken. En dat het misschien een leuk idee is om een reis-om-de-wereld-ietsje te doen op mijn blog? Dat ik dan uit elk land waar ik virtueel doorheen reis, een gerecht maak, ofzo…

Maar goed, ik keek op de site en die kaarten zien er hartstikke leuk uit. In eerste instantie dacht ik dat ’t van die Aardrijkskunde-lokaal-posters zouden zijn, maar toen kwam ik de trendy kaarten tegen en die zien er zó leuk uit… De kinderen werden meteen enthousiast en gingen meteen de site doorzoeken.
Dit hele sponsoring (“samenwerking”) is vrij nieuw voor me, maar ik heb wel bedacht dat ik zulk soort dingen alleen doe als ik ergens ook écht enthousiast over ben (Check: ik vind die kaarten echt leuk). Ik wil zélf de tekst schrijven (Chéck!), én ik zal er altijd eerlijk bij zetten als ik er iets voor krijg (Check!).

Dochterlief vroeg meteen “Hebben ze ook snijplanken?” Nou, die niet bij wereldkaarten.nl, maar wel bij canvascompany. Daar kun je een canvas print bestellen van een foto, maar ze hebben ook kookschorten, snijplanken, bekers, etc met foto. Dat zou eigenlijk misschien wel een toepasselijker cadeau geweest zijn, voor een foodblogger: een schort of een snijplank met het logo van je foodblog, ofzo. Dus eh… canvascompany, doe er je voordeel mee, met dit idee…  😉

Eigenlijk hadden we niet echt een nieuw schilderij nodig. We wonen hier al x jaar en er zijn geen lege plekjes muur meer waar eigenlijk nog een schilderij zou moeten. Ik vroeg me dus eerlijk gezegd wel een beetje af waar we ‘m zouden moeten hangen. Samen met Free en Lone heb ik de mooiste kaart uitgezocht: Ecoline canvas: mooi kleurig! Woensdagavond hebben we ‘m besteld. En vrijdag werd het canvas al bezorgd. Free is de gelukkige: de wereldkaart mag boven zijn bed! Hij is er hartstikke blij mee!

Maar die virtuele culinaire wereldreis lijkt me een leuk plan! Ik ga nog even bedenken hoe ik dat aan ga pakken. Of ik echt een rondje rond de wereld doe, of dat ik ’t per continent doe, ofzo. Jullie horen/lezen het nog!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *