Congolese schotel, vegetarische burger en falafel

door | 26 jul 2019 | avondeten, ontbijt, vakantie

Samen met Free maakte ik een lekker stevig en hartig ontbijtje!

Roerei met ui en spek en witte bonen in tomatensaus. Met toast.

Halverwege de ochtend was het al niet meer uit te houden op het kampeerveld van het festival: zelfs in de schaduw van tentdoek en auto was het té heet… We zagen het dan ook niet zitten om in de brandende zon op het festival te blijven. We waren eigenlijk op weg naar een zwemmeertje toen we dit plekje tegen kwamen: Kanu Anlegestelle Üllershausen. Een heerlijk plekje aan t water, met schaduw van een boom en zelfs een Dixie toilet. Zo konden we de hitte wel overleven.

Eind van de middag zijn we weer terug naar het kampeerterrein gegaan en van daaruit naar het festival. We hebben een rondje langs de eettentjes op het Maine stage veld gedaan om uit te zoeken wat we gingen eten. Lone koos dit: een gemischter Teller van de Congolees: rijst en couscous, met kip curry, runderstoofvlees en iets met spinazie.

Free koos een vegetarische burger.

En Edwin en ik namen de Libanese falafel. Die is zóóóó lekker.

Na het eten, tussen twee bands in, was er nog een vuurshow. Spectaculair!!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *