Indiase Nudelpfanne, beef burrito en pizza Margarita

door | 27 jul 2019 | avondeten, curry, Indiaas, Italiaans, mexicaans, noedels, vakantie, vlees

Pannenkoeken ontbijt! Gaat prima, zo, op dat campingfornuisje. Ik had pannenkoekenmix meegenomen waar alleen water aan toe gevoegd hoeft te worden. Alleen die schudfles vond ik niet zo handig, maar ik had gelukkig ook de garde mee.

Lekkere pannenkoek met stroop!

We zijn weer naar het riviertje geweest. “Zwemmeertje” noemt Free het, maar het is gewoon een riviertje. We hebben weer genoten! We hebben de flessen water in de rivier gezet, zodat die lekker koel werden.

Een indruk van het festival. Wij zitten altijd achteraan het veld. Met kleedje, stoeltjes, zitzak, bellenblaas, hoelahoep en poi. Niet te erg in de drukte. Maar zo zien/horen we wel de bands (en het publiek).

Etenstijd! Lone koos voor pizza Margarita.

Free koos een Beef burrito (mit käse). In zijn burrito zat rundvlees, worteltjes, kaas, sla, rijst in een pittige tomatensaus en creme fraiche.

Hij is zijn burrito helemaal zelf gaan kopen. Hij vindt het jammer dat hij pas in de tweede Duits krijgt, en nog niet volgend jaar…

Het werd eigenlijk al een beetje te donker voor de foto, maar ik had Indiase noodles met kip (Nudelpfanne), heerlijke samosa’s met een mangosaus en papadums. Op de papadums zat ook nog een sausje, maar ik heb geen idee wat voor sausje dat was. Maar het was weer super lekker, allemaal!

Edwin nam geen tijd om eten te halen, die was druk met zijn zeepbellen. Als het niet te hard waait, zal ik proberen daar vandaag een foto van te maken. Voor hem heb ik nog een falafel gehaald.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *