Pannenkoeken!

Lone nam Burrito (diezelfde die Free had, want die was zo lekker) en patatas bravas met tomatensalsa.

Ik nam de Thaise Massaman curry met kip. Met verse koriander topping. Héééérlijk!!!

Free koos Indiaas. En omdat hij niet kon kiezen werd het vanalles wat: noodles (die ik gisteren had), rijst met kip curry, en een (vreselijk pittige) kiploempiaatjes met mangosaus.

Voor Edwin heb ik een Hanftasche, hennepbrood, gehaald, gevuld met gekruid kalkoenvlees (“Putenfleish”, die moest ik even googlen, hoor). Een soort broodje kebab. Je wordt er niet high van, hoor, van hennepbrood. Het is gewoon een glutenvrij brood. Die hele glutenvrije hype vind ik nogal onzin (behalve als iemand écht coeliakie heeft), en glutenvrij brood is heel vaak niet echt lekker (die gluten hebben een functie, namelijk). Maar dit brood had een prima consistentie!

Edwin en zijn bellen.