All-you-can-eat wokrestaurant

door | 7 aug 2019 | avondeten, Oosters, vakantie

Ik was vandaag met de kinderen een dagje naar mijn moeder. Waar we zin in hadden, wat eten betreft? Zelf koken? Of misschien uit eten? Grieks? Of een wokrestaurant? Nou, daar hadden de kinderen wel oren naar!!!

Ik weet dat all you can eat restaurants niet echt een goede reputatie hebben. Dat het “vreet-schuren” genoemd worden en dat hele volksstammen het bij voorbaat al niks vinden. Maar heb je het al eens geprobeerd?

Natuurlijk, er komen inderdaad bezoekers die dat eet-zoveel-je-kunt-concept veel te letterlijk nemen, en er een paar uur gaan zitten schransen. Maar je hóeft je er dus niet vol te proppen, hè? Dat anderen hun hele bord vol laden wil niet zeggen dat jij dat ook moet doen. En maak je geen zorgen: er is meer dan genoeg!

Zelf vind ik het ideaal: ik vind het eten lekker, en de kinderen vinden het een feest! Je kiest zelf uit wat je gewokt of gegrild wilt hebben en welke woksaus je erbij wilt, en het wordt voor je neus voor je klaar gemaakt. Ik had groenten met oestersaus. En met zwarte bonen saus. En een heerlijke biefstuk van de teppanyaki grillplaat.

Behalve dat wokken en grillen is er nog een heel koud en warm buffet: met allerlei Chinese gerechten (nasi, bami, saté, koe loe yuk, Babi Pangang, loempiaatjes), soep, stokbrood, sushi, diverse soorten vis en vlees, salades en hapjes. En ook voor kinderen is het een feest: ze mogen zelf opscheppen wat ze lekker lijkt en er zijn frietjes, bitterballen en mini-frikandellen, pizza-puntjes en pannenkoeken. Ze mogen zelf Slush puppies tappen en zoveel flesjes appelsap, Fristi of frisdrank halen als ze willen…

Naast al dat lekkers is er ook altijd een toetjes-buffet, met vers fruit, ijs, mini-donuts, tompoucen, eclairs, mousse, spekkoek en een chocolade fontein!

We hebben genoten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *