Even geen recept, want ik heb geen tijd gehad om te koken, vandaag. Ik ben vandaag met Lone naar Enschede geweest, waar ze naar twee kamers is gaan kijken. Ikzelf stond in beide gevallen een stuk verderop om de hoek. Want je kunt natuurlijk niet met je moeder aankomen als je “op zicht” gaat. Kamer 1 was ze niet bijzonder enthousiast over. Kamer 2 is in een studentenhuis dat wij het “Nerd-huis” noemen. Die ziet te helemaal zitten en we hopen dat de studenten die er wonen háár ook zien zitten. Duimen jullie mee? Wij denken dat ze daar wel tussen past.

Tussen de bedrijven door hebben we in het Volkspark en in een park op de campus lekker in de schadum onder de bomen gezeten. Én we hebben geshopt in het centrum: een paar nieuwe korte broeken en een badjas. Na het Nerdhuis zijn we weer op huis aan gegaan. Omdat het al voorbij etenstijd was, hebben we onderweg bij de Mac gegeten.

We vinden het héél fijn dat de Mac nu ook lekkere vega-burgers heeft. Ze hadden vroeger al wel de groentenburger, maar eerlijk gezegd was die niet te eten: een melige, flauwe hap was dat. Nu hebben ze de McChicken Veggie en de Veggie Homestyle Crispy chicken en die zijn allebei hartstikke lekker! Ik durf zelfs te beweren dat als je het niet weet, dat je dan niet proeft dat deze burgers vegetarisch zijn!

NB: Nog even voor de goede orde: dit blogje is niet gesponsord! Als dat wél zo was, dan zou ik dat natuurlijk zeggen. Maar ik vind het écht gewoon te gek dat er in fastfood restaurants nu ook lekkere vegetarische alternatieven te koop zijn!