Caribbean feast with original flava

door | 18 jun 2021 | avondeten, kip, oven, rijst, salade

Gisteravond deed ik een online workshop van de Jamie Oliver Cookery School: Caribbean feast with original flava. Het werd georganiseerd door de Jamie Oliver Cookery school, maar de workshop werd gegeven door de gast-chefs Craig en Shaun, van  Original Flava. Als ik heel eerlijk ben had ik nog nooit van Original Flava gehoord, maar het leek me leuk om eens iets uit de Caribische keuken te proberen. En dat was een goeie keuze! Het was hartstikke lekker. Al heb ik wel wat minder peper gebruikt dan de chefs, hoor!

Het was súper leuk en we hebben heerlijk gekookt! We hebben jerk chicken gemaakt, coconut rice, mangosalsa en een heerlijke rum-punch. Ik maak jullie nu alvast lekker met het eindresultaat. En als ik van ’t weekend tijd heb -tussen de laatste huiswerkloodjes van zoonlief door- dan zal ik de recepten uitwerken.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *