Vegetarische kip tandoori met Hollandse wokgroenten

door | 24 jul 2021 | vakantie

Terwijl ik dit schrijf tikt de regen gezellig op de tent. We zijn aan het kamperen in Norg, in Drenthe. Na een lange rit (want heel druk op de weg en veel files en wegwerkzaamheden) de tent opgezet en mijn coole nieuwe campingkeuken en de tarp en de slack-line (een soort evenwichtsbalk). Daarna naar het dorpje gewandeld om boodschappen te doen. Mijn zorgen of ze hier wel vegetarische producten zouden hebben bleken onterecht: er was ruime keuze. We hebben kip tandoori uit een pakje gemaakt, met vegetarische kip stukjes. Met twee zakken Hollandse wokgroenten. En komkommer raita. Ik ga niet het recept hier schrijven, hoor, gewoon de instructies op het pakje volgen. Alleen die wokgroenten extra toevoegen. En wat extra zout.

Nu regent het dus flink. Maar het begin pas om een uur of tien, dus we konden in ieder geval de tent droog op zetten. Laten we hopen dat het bij buien blijft en dat het tussendoor grotendeels droog blijft. Morgenochtend staan er pannenkoeken op het menu. Tenzij het dan nog steeds regent, dan ontbijten we gewoon met brood. En dan bakken we die pannenkoeken wel als het weer droog is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *