Burgers, wentelteefjes en pesto-pasta

door | 27 jul 2021 | vakantie

We hebben een heerlijke vakantie! Het weer valt alles mee: af en toe een bui, maar tussendoor veel zon. Het slapen op een matje begint al een beetje te wennen. Onze dagen zijn gevuld met relaxen in de hangmat, veel spelletjes en lekker eten. En we zijn al een keer gaan zwemmen in het lokale zwembad. Wel overdekt, helaas, maar de zwempret was er niet minder om. Morgen gaan we weer.

Na het zwemmen hebben we op een tuin-terras heerlijke burgers gegeten. Ik had van tevoren gecheckt of ze ook wel iets vegetarisch hadden, en dat hadden ze gelukkig. Omdat we de burgers halverwege de middag aten, eigenlijk precies tussen lunch en avondeten in, hadden we ’s avonds lekkere hapjes. Een soort borrelplank, maar dan op de camping tafel.

Vanmorgen hebben we ontbeten met wentelteefjes om het brood op te maken. Heerlijk! Misschien morgen weer, want ik had nog houdbare melk en eieren over. En brood hebben we bijgekocht.

Vanavond aten we pesto-pasta: farfalle met verse gekookte sperziebonen met pesto erdoor. En met vegetarische gegrilde stukjes en geraspte kaas. Beproefd recept! Altijd lekker.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *