Hallo Wereld!

door | 7 okt 2018 | geen categorie

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Elleny, 45 jaar, getrouwd, en moeder van een dochter van 15 en een zoon van 11. En ik hou van eten!
Laatst zette ik voor een training op een rijtje waar ik zoal van hou. “Lekker eten” was goed vertegenwoordigd in dat rijtje: “soep”, “kokkerellen”, “Italiaans eten”, “Indiase curries”, “Jamie Oliver”, “bloemkool met saucijsjes” etc.

Ik hou natuurlijk ook wel van andere dingen: lezen, wandelen, natuur, radio, tekenen, bloemen, zulk soort dingen. Maar eten, daar hou ik dus gewoon heel erg van. Altijd al, eigenlijk: ik heb zelfs Voeding gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen, maar daar doe ik eigenlijk niet zo veel meer mee, in mijn werk als statistisch programmeur.
Nu lijkt het me onwijs leuk om een foodblog te hebben. Maar… ik wil eigenlijk ook wat afvallen en ik denk dat dat niet zo goed combineert met een blog over lekker eten. Ik vind namelijk dat eten in de eerste plaats lekker moet zijn.
Ik weet dus nog niet precies waar ik heen wil met een blog, maar daar kom ik vast al doende wel achter. Iets met lekker eten en toch afvallen.  En dat ik probeer weer te gaan hardlopen. Zo iets.

Gezellig dat je meeleest! Laat af en toe eens iets van je horen!

liefs,
Elleny

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *