2 x 1 minuut wandelen en 10 minuten hardlopen

door | 19 okt 2018 | hardlopen

Ik heb het lang voor me uitgeschoven om te gaan rennen, vandaag. Ik ging pas ’s avonds, nadat ik dochterlief had weggebracht naar de sporthal. Uiteindelijk besloot ik de tweede training van 4 x 7 minuten over te slaan, want ik vind die lange remixes echt vreselijk saai. Dus heb ik de 2 x 10 minuten training gedaan. Dat ging! Tien minuten achter elkaar! Ik had zelfs nog wel wat langer kunnen lopen: die 20 minuten is eigenlijk de moeite niet, natuurlijk. En de muziek was lekker: allemaal oude hits!
Omdat het al donker was toen ik ging lopen, ging mijn route door Wageningen. Bij daglicht loop ik liever buitenaf: een beetje uit ’t zicht, met mijn knalrode hoofd en net iets te dikke billen en buik in mijn strakke hardloopbroek. Maar in ’t donker durf ik juist niet in ’t Binnenveld: veel te donker.  Ik heb wel een reflecterend hesje aan en lampjes om mijn arm, maar dan loop ik toch niet lekker.
Ik denk dat ik zondag de 3 x 10 wel aandurf. Dan sla ik eigenlijk nóg een training over (een tweede keer 2 x 10 minuten), maar ik moet een beetje het tempo er in zetten, want 2 november is de Bergrace en dan moet ik 5.6 km aankunnen. En volgende week ga ik een weekje op vakantie met onze jongste, dus ik denk dat er dan niet veel van komt om te gaan hardlopen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *