Dit recept heb ik ooit geleerd op een kookworkshop die gegeven werd door Peter Freestone, de personal assistent van Freddie Mercury. Het is een super snel en super makkelijk recept. Ideaal voor als je niet zoveel tijd hebt.
En het is één van de favoriete gerechten van zoonlief. Dochterlief vindt vis vies…
Vanavond gaan we naar de bioscoop, naar de film Bohemian Rhapsody. Natuurlijk een must-see voor ons, Queen-fans. Daarom een Freddie-Mercury-recept!

Ingrediënten
100 gram gerookte zalm
250 ml kookroom
150 gram verse roomkaas met kruiden
spaghetti (of een andere pasta)

Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

Snijd de zalm in snippers. Doe de kookroom, de roomkaas en de zalmsnippers in een pannetje. Breng dit op een laag vuurtje, onder af en toe roeren, aan de kook. Kook het even zachtjes door en blijf roeren! Schep de pasta op een bord, saus eroverheen en klaar is Kees! Nou, is dat snel or what? 

Serveer er salade bij.
Eet smakelijk!

Volg en like:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial