Bergrace by Night

door | 2 nov 2018 | hardlopen

Yes! I did it! Ik heb de 5.6 km van de Bergrace by Night gelopen!
Ik ben hartstikke trots op mezelf!

Het was wel heel erg zwaar! Nou ja, het grootste stuk ging eigenlijk wel, maar die bérg, he? Die bérg! Allemachtig, wat een klim…

Mijn netto-tijd was 35:40.
Van de mannen en vrouwen samen was ik 170e van de 273.
Van de vrouwen was ik 73e van de 158.
En van de dames van 45 tot 50 jaar was ik 12e van de 15.

Edwin en de kids kwamen me inhalen bij de finish. Zoonlief meldde enthousiast dat hij volgend jaar ook meedoet. Want dan zit hij op de middelbare school en die moedigen aan dat de leerlingen meedoen. Nou, gezellig! Dan gaan we er samen voor trainen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *