Ikhougewoonveelmeervanetendanvanhardlopen

door | 20 dec 2018 | hardlopen

Jullie hadden het vast ook al wel gemerkt, he? Dat ik koken en eten echt 1000 keer leuker vind dan hardlopen. En niet alleen om te doen, maar vooral ook om over te schrijven. Truth is: ik vind hardlopen niet echt leuk. Het geeft een lekker gevoel erna, ik ben trots op mezelf als het lukt, maar leuk? Neuh, niet echt.
En dus heb ik besloten om het hardlopen van mijn blog te halen. Die paar blogjes die ik heb geschreven (en deze laatste) laat ik er nog wel op staan, maar de categorie “Hardlopen” in het menu hierboven gaat weg. En dat is eigenlijk wel logisch. Mijn blog heet ook Ikhougewoonvaneten en niet Ikhougewoonvanhardlopen…

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *