Pizza salami, Vegan love food en (nog) een hanftasche

door | 29 jul 2019 | geen categorie

Gisteren was het gelukkig eindelijk niet zo heet meer! Na een rustig ochtendje bij de tent zijn we vroeg in de middag al naar het hoofdveld gegaan.

Free baalde een beetje dat we niet gingen zwemmen, maar eenmaal op het festival terrein ging hij lekker hoelahoepen.

Free had trek in pizza, vandaag: Pizza salami!

Lone en ik namen allebei iets van de Vegan Love Food. Lone nam de chili sin carne en ik de Maharani teller (van alles wat). Het was heerlijk! Er staat altijd (echt altijd!) een lange rij voor dat eettentje, maar dat eten is het wachten dubbel en dwars waard. Edwin nam weer het hennepbroodje met kalkoenvlees, maar dit keer zonder de fetakaas.

Dit zijn banana-maracuja milkshakes. Die vinden de kinderen heerlijk! Het is in dat tentje wel altijd een wespen-festival, maar die wespen hebben het veel te druk met smikkelen om iemand te steken.

Meestal ga ik niet bij bands kijken; we zitten lekker te picknicken en de bands zorgen voor de achtergrond muziek (bij het eten en de spelletjes). Nu haalde een goede vriend (via wie we zoveel jaar geleden op dit festival terecht zijn gekomen) me over om mee te gaan naar The Magic Mumble Jumble. Wat een geweldige band! Spetterend optreden, rake teksten en één groot feest! Wat mij betreft hét hoogtepunt van Herzberg!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *