Fijne vakantie!

door | 1 aug 2021 | geen categorie, vakantie

Wat een heerlijke vakantie, zeg! De afgelopen week kwam ik niet erg aan bloggen toe, dat hadden jullie wel gemerkt zeker? Maar ik praat jullie even bij. Of nou ja, praten…? Aan de hand van de foto’s krijgen jullie vast wel een idee. We hebben wel een paar buien gehad, maar overall gezien viel het weer echt reuze mee. Op de meeste dagen, tenminste.

We hebben gewandeld naar het dorpje en in het bos over het duin- en struinpad. We hebben gezwommen, geoefend op de slack-line, geluierd in de hangmat en veel spelletjes gedaan. Tot het ’s avonds -voor mij in ieder geval- te donker werd om de kaartjes te lezen.

We zijn elke dag even naar de supermarkt gewandeld om de boodschappen voor het avondeten te halen.

Sommige dagen hebben we ontbeten met pannenkoeken, andere met wentelteefjes en egg-n-cheese-onion.

We hebben ketjap-pasta gemaakt: restjes penne en farfalle, gesnipperd uitje, vegetarisch rul gehakt, roerbakgroenten en ketjap.

Vla-flip: limonade siroop, yoghurt en vanille vla. In onze Herzberg-bekers. Dit weekend zou het Burg Herzberg festival geweest zijn. Maar dat was natuurlijk gecanceld ivm de pandemie.

We aten ook nog chili sin carne: gesnipperd uitje, vegetarisch rul gehakt, witte bonen in tomatensaus, kidneybonen, mais, komijn, gerookte paprika en chilivlokken, snoeptomaatjes en geraspte kaas. Van het restje bonen mengsel hebben we de volgende dag quesadilla’s gemaakt.

Op de vertrekdag hadden we helaas regen. We hebben zo veel mogelijk in de tent en onder de tarp ingepakt, maar uiteindelijk moesten we daar echt onderuit en ontkwamen we er niet aan de natte tent en tarp in te pakken. Dus die hangen nu op zolder te drogen. Bij thuiskomst had Edwin een verrassing voor me: hij had, heel romantisch, een weekendje weg geregeld voor ons saampjes. In Arnhem, dus indien nodig dan zijn we zó weer thuis (al zal dat niet echt nodig zijn met kinderen van 18 en 13, he). We zijn gisteravond uit eten geweest bij de Griek en hebben vanochtend ontbeten op een terrasje. Morgen weer naar huis. En dan barsten de verhuis-voorbereidingen echt los. Maar voor nu: nog even relaxen en genieten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *