Pannenkoeken met sperziebonen, tonijn en Castello Blue

door | 22 sep 2020 | avondeten, hoofdgerecht, oven, recept, snel, vis

Na een uren-lange strijd over huiswerk, moest ik er hoog nodig even uit: ik ben maar even naar het park gewandeld. Kon ik mooi even Harry Potter Wizards Unite spelen. Toen ik afgekoeld weer thuis kwam was Edwin pannenkoeken aan het bakken. Ik had eigenlijk zalm en croute op het menu staan, voor vanavond, maar dat schuiven we dan maar door naar morgen. Omdat ik pannenkoeken eigenlijk geen avondeten vind, heb ik er pannenkoeken gevuld met sperziebonen, tonijn en castello blue van gemaakt. Lekker comfort-food en súper makkelijk en snel.

Ingrediënten (voor 2 personen)
4 pannenkoeken (klik hier voor een recept)
1 pot sperziebonen
1 blikje tonijn op olijfolie
1/2 pakje castello blue
1 rode uiR
3 eetlepels rode pesto
olijfolie

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Giet de sperziebonen af en doe ze in een mengkom. Giet de tonijn af en doe die bij de sperziebonen. Doe de rode pesto erbij in de mengkom. Pel de ui, snij in ringen en doe erbij. Roer alles door elkaar.

Vet een braadslee in met wat olijfolie. Leg een pannenkoek in de braadslee en schep er een kwart van het sperziebonen-tonijn-mengsel in. Rol de pannenkoek op. Vul ook de andere pannenkoeken en rol ze op.

Snij de castello blue in plakken en verdeel die over de pannenkoeken.

Zet de gevulde pannenkoeken in de voorverwarmde oven tot de vulling warm is en de castello blue gesmolten.

Eet smakelijk!

 

Misschien vind je dit ook lekker?

Sint Pannekoek

Roti met kip-kerrie

Tuna melt pancake

Pannenkoek met Thaise roerbakgroenten

Pasta met tonijn

Ciabatta met tonijn en Danish blue

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *