Sorry hoor, maar ik gooi er nog maar weer een keer een traybake tegenaan. Ik heb even niet zoveel fut. Dat zag ik gelukkig vorige week al wel een beetje aankomen, toen ik mijn boodschappen ging bestellen, dus had ik voor vandaag al iets lekker makkelijks besteld. Traybake van ovengroenten, aardappelpartjes en vegetarische gegrilde stukjes.
Het viel goed in de smaak! Zelfs zoonlief en manlief, die doorgaans niet zo dol zijn op vegetarisch eten, vinden deze vegetarische gegrilde stukjes erg lekker.
Dus eh… als je nou niet zoveel energie hebt, maar pizza of patat niet ziet zitten: denk denk dan eens aan zo’n traybake.
Ingrediënten
2 zakken Toscaanse aardappelpartjes (2 x 450 gram)
2 bakjes Vegetarische gegrilde stukjes (2 x 175 gram)
2 zakken Ovengroenten (2 x 600 gram: rode biet, koolraap, gele wortel en zoete aardappel )
olie, peper, zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed twee bakplaten met bakpapier.
Doe de ovengroenten in een mengkom en giet er een flinke scheut olie over. Hussel de groenten even goed door, zodat alle stukjes groenten bedekt zijn met wat olie. Verdeel de ovengroenten over de twee bakplaten. Strooi er wat zout en peper over. Verdeel de gekruide aardappelpartjes over de groenten en vervolgens de vegetarische gegrilde stukjes.
Schuif de bakplaten in de voorverwarmde oven en bak ze in 35-40 minuten gaar. Wissel en draai de bakplaten indien nodig halverwegen een keer om (voor <–> achter, onder <–> boven).
Schep van alles wat op een bord.
Eet smakelijk!
Misschien vind je dit ook lekker?
Traybake met abrikozen, pistachenoten en camembert
Traybake met gnocchi en La Vache kaasjes
Traybake met koolraap, pastinaak en roseval aardappelen
Traybake van groene groenten en bulgur met amandelen en ricotta
0 reacties