Gelukkig nieuw jaar!

door | 1 jan 2022 | avondeten, kids, lunch, overige, tussendoortje, zowel vlees als vega

Hebben jullie een gezellige jaarwisseling gehad? Wij ook!  ’s Middags zijn Edwin en ik nog in ons appartement aan ’t klussen geweest. We waren pas laat klaar, dus ik had geen tijd of fut meer om zelf oliebollen te bakken. Daarom zijn we onderweg naar huis maar langs de supermarkt gereden en hebben daar oliebollen en mini-appelflapjes gekocht. Niet zo lekker als zelf gebakken, uiteraard, maar Oud&Nieuw kan natuurlijk niet zonder oliebollen.

Als avond eten heb ik een borrelplank gemaakt. Dat hebben we heerlijk op gesmikkeld terwijl we het bordspel Talisman speelden. Met de uitbreidingen the city en the dragon die ik laatst via Marktplaats heb gekocht. Het was hartstikke leuk en súper gezellig. Het spel was nog niet afgelopen toen we naar bed gingen, dus hebben we het vanmiddag afgemaakt. Toen we -uiteraard- weer terug waren van klussen in ’t appartement.

Nou, lieve mensen, ik wens jullie een gewoon en gelukkig en gezond 2022! Laten we er een mooi jaar van maken, met zijn allen!

 

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oma’s oliebollen

Oliebollen

Hartige oliebollen met kaas, ui en paprika

Appelbeignets

Poffertjes

Ik Hou Gewoon Van Borrelplanken

Borrelplank

Nóg een borrelplank

Eiersalade

Tonijnsalade

De Gelaarsde Kat kruidendip

Nacho’s met roomkaas-chili dip

Kaassterren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *